11/4 Framtiden...

  • Då har jag pratat med studierektorn på Charlottes gymnasieskola.Om allt går som hittills blir Charlotte färdig med skolan ca 1 oktober 2007. Då har hon omvårdnadskompetens och skolan färdig. Vi får ta det i den takt  Charlotte klarar det..Hon blir en duktig undersköterska. Hon fick bra beröm när hon praktiserade på skolan-lekterapin på Barnsjukhuset i Lund. Att hon varit själv patient gjorde att hon förstod hur barnpatienterna hade det. Hon var en god förebild skrev praktikhandledaren på betyget. Där trivs hon allra bäst...

    Ringde handläggarenn på arbetsförmedlingen. som Charlotte träffade i går. Charlotte ville jag skulle ringa henne. Det finns inga åtgärder för dessa ungdomar under sommaren. Får tänka ut något själv tydligen....De kan inget göra förrän skolan klar i höst. Sedan var det en annan handläggare  som skall ta över henne i framtiden och det var läkarintyg nu hon ville ha.. Det finns ju hur många läkarintyg som helst skrivna tidgare. Men alla vill ha nya läkarintyg. Hur skall en läkare veta hur Charlotte mår i sommar/höst? Men läkaren  på onkologen skriver inga läkarintyg. Han skriver bara svar på deras frågor har han sagt.  Suck. Jag har ändå jobbat i 27år inom detta område. Hur klarar andra föräldrar det???
    Sedan säger Maud Olofsson, alla  sjuka skall jobba efter sin förmåga. Men var? När inte de friska ungdomarna får jobb?
    Charlotte, systern och katterna har haft träff i natt? Vi var uppe kl 5.00 för de skulle båda börja tidigt. Charlotte skulle presentera sitt projektarbete på skolan.

    Charlotte har projektarbete : insamling via fyra bössor till Barncancerföreningen , södra. En i bageriet i Önneköp, en i affären i Önneköp, samt en på SEB banken i Hörby. En bössa samlades in på en julkonsert med cancersjuka sångerskan Jeccika Johansson på Bergagymnasiet i Eslöv. Charlotte har förhandlat med SEB, Hörby. De tömmer de plomberade bössorna utan kostnad. Samt sätter in pengarna direkt på Barncancerföreningen, södra.
  • Om någon har en krona över:
    Sänd till  postgiro 90 03 30-2 eller bankgiro 900 -3302. Skriv Charlottes skolinsamling så bokför ordföranden på ett särskilt konto.
  • Mamma

Kommentarer
Postat av: Danijela

Jag läser varje dag på er sida fast hinner inte skriva till er. Det är hela tiden något som väntar men samtidigt det är skönt att man äntligen få leva lite normalt liv. Den som du beskrev med blodprovsvar tycker jag är helt sjukt och jätte jobbigt för oss som planerar vårt liv pga. samma. Det hände oss efter första kontroll i Lund, kontroll efter alla behandlingar, men det var svar på benmärg som vi fick inte när vi ringde eftersom läkare hade inte tid att prata i telefonen. Jag var så arg och nervös och ville veta finns det cancerceller i Magdalenas kropp och ville inte vänta hela helgen. Detta är så dumt att man väntar sona svar när dom är redan färdiga. Jag frågade många gånger varför dom kan inte ge oss detta svar om vi säger alla personnummer och uppgifter men det gick inte. I vår situation är varje minut viktig och när man är orolig då kan man inte slappna av och detta behöver inte vi gå igenom. Det är så många som fattar inte riktig viken helvete har vi och vill att vi orkar som alla andra men det ska vi aldrig kunna ge från oss. Vi ska aldrig komma tillbacka till det liv som vi hade innan tycker jag. Livet är så orättvist. Jag verkligen hoppas att våra barn bli friska och kan leva normalt efter allt detta med cancer. Tänker hela tiden på dom som finns inte kvar och kan inte fata att det är sant. Barnen skulle leva inte dö men livet är så orättvis.
Många kramar från mig

2007-04-11 @ 23:47:23
URL: http://danijelamagdalena.blogg.se
Postat av: Anonym

Skickar en hälsning till er från Malmö. Hoppas att allt går bra. Tur att du har ett glatt humör och en stark vilja Charlotte. Det kommer man långt med. (eller hur Gunvor)
Kram/Elisabet

2007-04-12 @ 17:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0