9 juli 2007 - Charlotte mår bra....

Nu har jag, mamma , varit förkyld och dålig sedan 29 juli. Det är inte roligt ast få USA-besök och vara dålig dagarna före. I lördags hämtade Charlottes bror , vår släkting April , som  är barnbarnbarnbarn  från utavnadrade svenskar och släktingar till oss 1865, på Kastrup och i dag har han hämtat hennes bror Bo med fru på Kastrup kl 9.00. April arbetar som ultraljudsassistent, i USA. Där är inte läkaren inblandad utan hon  gör de allt.  Hon arbetar 24 timmar i veckan . Under jouren hon bor oftast på sjukhuset...
Så medan Niklas åkte till Kastrup visade jag April Lunds sjukhus, en massa avdelningar inklusive Barnkliniken och vuxenonk. April var förvånad att man i Sverige kan gå in på ett sjukhus och på avdelningar. I USA finns vakter och man kan ej gå in. I USA, finns inte barnens namn på sängarna som de finns i Lund...Vi gick runt 1,5 timme och April förvånades över personalens klädsel och skor. I USA måste man ha hela skor och peronalen har kläder i olika färger. Hon tyckte här var mycket rent....Hon berättade vad läkarbesök etc kostar..vi har det bra i Sverige...Har man ingen försäkring i USa får man ingen cancerbehandling!!!
Aprils man är läkare i USA, men tyvärr drabbvad av en sjukdom som leder till döden...så deras familj också hårt drabbad.
Nu i em kom Charlotte och systern Stina hem. Vi skall grilla. De tycker vi har så grönt i Sverige. En av familjerna kommer från Colorado. Där var 44 grader. celsius..April bor utanför New York i New Jersey....
I morgon blir det Österlen och på onsdag blir det Ringsjön...
Det är kul ha besök av släktingar, de tycker allt är så intressant och annorlunda här..
Nu får vi äta....
Charlotte lycklig på sitt arbet. Är där varje dag......hon vill vara som andra.....
Mamma.
 Ännu inte lärt med foton. En dag så....

Kommentarer
Postat av: Danijela

Oj vad roligt att ni har besök från USA.
Men bästa som man kan läsa är att Charlotte mår bra.
Nu packar jag väskor för semester igen, jag och flickor ska till Österrike på fredag.
På onsdag är vi i Lund, Magi har benmärsundersökning och jag är jätte nervös igen!!!
Kram från Danijela

2007-07-09 @ 23:35:33
URL: http://www.danijelamagdalena.blogg.se
Postat av: April , your relative from USA

Hello Charlotte! I am so glad I could come and visit you in Sweden.It is good to see you happy and healthy. Thank you for the lovely party. We enjoyed ourselves. I hope to see you again in USA!

2007-07-14 @ 14:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0