20/6 Sommar.

Ja då överlevde vi alla studenten.  Det tog tre dagar innan hjärnan började fungera  och nu är den återställd... hoppas jag..Kommer troligen bara skriva en gång i veckan.
 Allt gick jättebra och Charlotte överlevde disco och allt. Allt till festen funkade tack vare hjälp, engångs och att all mat m m lev av hotellet. Men alla lånade möbler skulle återlämnas..Men det var gränsfall. Sista studenten ju i denna familjen. Ingen mera sådan fest här..Sa till Stina,,framtida  ev stora fester  skall inte förläggas hemma!!   Hörde en kompis svärdotter blivit inlagd på sjukhus, inför planering av bröllop och fest med logdans hemma på gården... Bröllopet till midsommar fick  ställas in.... Förstår att detta kan hända....

Charlotte gick i måndag  på introduktion inom kommunen för sitt arbete. Skall vik som undersköterska 100 % tre veckor för syrran först. Gick bredvid i måndags och i går. Nu skall hon gå bredvid kl 12.30 till 21.00.  Hon har köpt arbetsskor och arbetskläder..Så härligt att få känna sig som andra ungdomar, men likväl inte vara som andra!!

Jag lyckades ändra röntgentiden den 26/7, till fridag 25/7.  Sedan står hon för bevakning hos läkare i september. Vad har hänt i hennes kropp efter behandlingen??Det tog mig en hel f m att hitta rätt. Visste hon skulle röntgas i sommar, men inte när..
Nu tar vi tag i bilförsäkringen på C:s bil,
I kväll hjälper jag till på avd 64 i Lund med midsommarfirande för inneliggande patienter. Det var för 7 år sedan vi var där!!
Vart har åren försvunnit..
Får väcka Charlotte nu, då vi skall i väg...
Mamma.

Kommentarer
Postat av: Tove

Grattis till studenten! Och ha en bra sommar :)

2007-06-23 @ 20:53:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0