30/3 utsläppt ur fängelset på avd 88 onk i Lund.

Nu är vi hemma kl 18.00. Pulsen på Charlotte var lite hög i dag. Men strålningen runt hennes kropp godkända värden. Strålningsexperten kom 9.30 och 15.30 och mätte med instrument. Vi fick åka hem. Men läkaren Mikael skulle först komma. Det blev hårda restriktioner: blodtrycksmätning varje dag,  hemma i tre dagar,  vila,  ingen person dessa dagar närmare henne än 1 meter.
På måndag får hon träffa kompisar. Lugnt liv i stillhet,  sova i tid och allmänt sunt liv i 3 veckor. Under dessa veckor skall MIBG-strålningen verka på hennes cancer.
Charlotte arg!!!! Hon vill leva som andra 19-åringar. Läkarens order gäller enligt fångvaktaren - mamma.
Sånt är livet , det kunde vara värre , är mammas motto.
Mamma

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ha en riktigt sköön helg och njut av sol, grönska och värme. Jag tänker på er och vet att du fixar detta Charlotte. Festa kan du göra hur mycket som helst sen. Ta det lugnt bara, det finns en dag efer också som ska vara fri från huvudvärk, eller????? Kram/Elisabet

2007-03-30 @ 21:51:27
Postat av: Damijela

Vilken tur att Charlotte har mamma som du är! Jag har två doterar och en av dom drabbades av leukemi föra året när hon var bara fem månader gammal. Livet ändrades helt och hålet från detta dan men vi har varandra. Jag hoppas att din dotter klarar allt detta och bli frisk i slutet, det måste bli så!!!
Det är så ortvis att unga som skulle börja leva och planera sin liv måste leva med sjukdom som är så farligt och jobbigt.
Många kramar och tankar till är

2007-03-31 @ 00:25:48
URL: http://danijelamagdalena.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0