Nya tag mitt i allt.

Nu var det länge sedan mamma skrev, men jag har själv också varit sjuk. Det var en inflammerad tand som gav en massa symtom. Fick ta till antibiotika i påsk och nu mycket bättre, mitt i en rotfyllning.

Mormor fick lunginflammation helgen innan påsk och var nästan borta. Tack vare läkarkontakt omgående , gick det tillbaka och hon vaknade till igen.,. Tack nya läkarbilen i Skåne, så slapp vi ta henne till akuten, Lund en söndag. Nu är hon lite bättre, men mycket förvirrad och hör inget. Det blir väl till att ställa in synundersökningen.

Charlotte letar möbler och grejor till sin nya lägenhet.

Allt ovan gör att vi  - kanske  - glömmer lite allt hemskt  som sker i Charlottes kropp. En liten stund då och då ...

I dag var vi på läkarbesök inför strålningen den 27 april. Hon mådde dåligt hela dagen, medan vi körde runt och kollade soffor. Det är bra att tänka på färgen på soffan och slippa tänka....men så förbannat orättvist för en 21-åring som fått jobb 1 april och lägenhet 1 maj...Men med 6-8 veckors leverans ville hon kolla olika soffor. I morgon skall hon bestämma sig för vilken...Hon vill ha fint i nya lägenheten och att det skall bli bra.

Hennes duktige läkare MG gör ju allt. Han förklarade  i dag , att det som växt  i/vid   nervbanorna,  i hennes buk, 6 cm stort, förgiftar kroppen med en massa ämnen. 0,5 cm sedan förra sommaren hade det växt. Hennes blodtryck är inte helt o k ..

Nu skall jag sova för att i morgon skall vi till läkaren och strålenheten igen...

Så härligt Charlotte har en sådan rar och trevlig pojkvän, men läget är inte roligt för någon..
Mamma

Kommentarer
Postat av: Carina Jönsson

Tänker på er ofta och mycket. Önskar er en skön helg.

Sänder er som vanligt många styrkekramar och varma tankar

Carina, Jan, Andreas och Emelie Jönsson

2009-04-17 @ 16:44:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0