Ev svininfluens och röntgen

Ja då kom alla flickorna hem. Det blev mycket oro för Charlotte om svininfluensan på Cypern.  Det blev dyra mobilsamtal.. Det var nog bra att hon visste, för nu kunde de ju vara noga med att undvika trånga utrymmen etc.... En flicka bland personalen på hotellet hade sagt. Det största problemet var personalen som var smittad, men som gick till jobbet ändå!!! 
De hade dock bra väder och Charlotte mådde bra. ,  Även på det nya hotellet fanns misstänkta fall och Charlotte blev jätteorolig över att bli smittad. .... Alla flickorna klarade sig där nere från att vara sjuka, men syster och kompis fick ont i hals, hosta, svettningar och konstiga symtom, när de kom hem på lördage. De ringde runt  under helgen, inom vården och blev hänvisade hit och dit. Vårdcentralen ville då på måndagen,  inte ta prover om de inte hade 38,5, i feber, vilket de inte hade. Sedan blev det ju ändrade regler för provtagning. 
Med tanke på killen i Sverige som blev smittad av en flickvän, med lättare symtom, så var ju ovissheten stor om de hade det eller det var en förkylning.  Vi fick vare försiktiga och systern fick försöka hålla sig hemma, men hade trots allt semester, vilket gjorde att hon var utomhus på t ex fiske och svampplockning.  Nu får vi aldrig veta om de var smittade, men eftersom båda blev sjuka direkt hemma, så var det kanske det...Nu slipper de kanske smittan i höst., ,

Nu är de friska och Charlotte började jobba i måndags. Systern börjar i dag inom vården.

Nu börjar röntgenhelvetet. Jag var med som sällskap i tisdags på CT-buk, på Onkologen.Nu är det flera röntgen, insamlingar av prover och en otrolig oro för  oss. På tisdagen var jag så otroligt trött när vi kom hem, efter att bara varit med i väntrummet och sedan åt vi, handlade på Nova...Allt för att glömma några timmar och Charlotte behövde lite kläder till jobbet.
Hela tiden kollar man henne. Har magen växt..Usch. Bara de som varit i samma situation fattar, andra fattar noll har jag märkt mer och mer... Charlotte är dock pigg och glad. Hon fick ju knip i magen under strålning, men hon säger att den avtog efter en vecka...
Charlotte stortrivs på jobbet och vill nästan inte ändra i schemat för att träffa doktorn den 24 augusti. Vissa av röntgendagarna är hon  dock ledig. Det är ju scheman och sammanslagningar på fritidshemmen under sommaren och Charlotte vill ju inte ställa till det. Hon arbetar 20 timmar i veckan.
Mamma


Kommentarer
Postat av: Therése

Tänker på er ofta. Jag håller tummarna för att Charlotte ska få goda besked efter alla planerade undersökningar.

2009-07-31 @ 14:34:55
Postat av: Carina Jönsson

Tänker på er ofta, ofta. Det var ett tag sedan vi träffades nere i Lund på avdelningens onsdagsmiddagar Gunvor.

Håller alla tummar och tår att ni får bra besked på röntgen. Jag vet så väl om hur det är att gå och vänta på röntgenssvar. Det är ett h-e.

Vi var själv inne med Andreas för två veckor sedan, allt var bara bra. Jag känner en sådan enorm lycka och tacksamhet att allt hitintills är bra. Jag önskar av hela mitt hjärta att ni också får bra besked!!

Önskar er en fortsatt skön sommar.

Sänder er som vanligt många styrkekramar och varma tankar

Carina, Jan, Andreas och Emelie Jönsson

2009-07-31 @ 18:18:51
Postat av: Therése

Hej! Hoppas att dagen har gått bra för Charlotte. Kram!

2009-08-24 @ 18:02:16
Postat av: Moa

Hoppas ni fick bra svar på röntgen!

2009-08-29 @ 19:35:04
URL: http://legobit.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0