Fredagen 24 Februari

Igår , Fredagen den 24:e Februari var dagen då det hölls en minnesstund för Charlotte och dagen då hon även blev begravd. Minnesstunden hölls i Hörby kyrka på förmiddagen och den blev fin och bra. Vi i familjen var inte där på förmiddagen men har hört från vänner och så att den blev väldigt fin och där kom många.

Lite senare kl 1 var det begravning i Hörby kyrka för charlotte och senare åkte vi ut till Långaröds kyrka där Charlotte jordfästet. Efter det fikade vi i församlingshemmet. Vi gick sedan ut igen till graven och tittade på blommorna och tände ljus och la fina stenhjärtan som mamma köpt. Efter det skildes vi åt och åkte hem. Allt var väldigt fint och det blir ett vackert minne. Musiken och psalmerna vi valt passade in mycket bra. När jag väl kom hem kändes det som att hela dagen hade gått så fort. Begravningar tycker jag personligen är väldigt speciella. Just när man sitter där i kyrkan och minns sen när man jordfäster kistan och lägger blommor och allt sånt. Det är fint , men väldigt känslosamt inombords. Ibland får man känslan av att man inte riktigt förstår vad som pågår eller varför man just sitter där i kyrkan eller vems kista man står och tittar ner på? Kanske just mer när det är en ung människa som inte levt sitt liv klart som man tänker så.

Just denna tanken fick jag i församlingshemmet. Man åt , drack och småpratade. Allt kändes som ett kalas med långbord , släkten och så. Sen kom tanken .... Vi sitter ju här tillsammans för att Charlottes begravning just har varit. Konstig känsla de dära ibland om ni förstår mig rätt.

Idag var vi ute vid graven och tittade på blommor och tände ljus igen och så. De hade hållt sig bra , mycket tack vare att det inte varit frost. Vi fick se 3 nya blommor som kommit ut idag som blomsterhandlaren glömde igår. Det var kanske Charlotte som busade till det ;)

Vi hela familjen vill passa på att tacka till alla som skickat blommor , till de som kom på minnesstunden och begravningen. Tack till alla som tänkt på Charlotte denna dagen! Vi vill även tacka för alla blommor , telefonsamtal , sms och besök vi fått under denna svåra tid. Det värmer! TACK!

Kramar från Stina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0