Allhelgona helgen

 
Allhelgona helgen är här. Ett år går så fort! 
Denna helgen finns inte min mormor Ingrid med oss längre. Hon somnade in i Februari i år 96 år gammal. 
Vi skall till kyrkan i Långaröd imorgon klockan 13.30 för att minnas och hedra de som inte finns med oss längre. Mormors namn kommer att läsas upp tillsammans med de andra i bygden som gått bort sedan förra allhelgon helgen. 
Hela familjen samlas där då. Vi kommer tända ljus hos Charlotte ,pappa , mormor och morfar och vi har i veckan pysslat fint hos dem. 
 
Detta året är där lite mera tjo och tjim i Maya och Albin och de är duktiga på att busa med varandra. De förstår inte ännu att vara tysta i kyrkan men barn är ju barn ;) 
Detta året är Emil ochså med oss <3 
 
För två veckor sedan var mamma , jag och Elin med barn på en minneskonsert för Trez i ystad. Trez blev år 2009 mördad i malmö endast 20 år gammal. Konserten hade hennes mamma ordnat tillsammans med en annan mamma som förlorat sin son i samma situation , totalt onödigt våld och dödande. 
Samma läge för oss , vi båda har förlorat men av olika anledningar.  Vi ville vara med och hedra och konserten var även för att hedra alla som inte finns kvar på jorden. 
 
Här nedan hittar ni två nya gravbilder och bilder ifrån Trez minneskonsert. 
 
Imorgon kommer nya bilder från dagen/kvällen.
 
Var rädda om er och ha en fin helg och minns era nära och kära som inte längre finns här nere hos oss utan nu i våra hjärtan och minnen <3 / Stina och familjen Håkansson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0