22/4

Allt är under kontroll. Nu lyckades hela mitt inlägg försvinna igen.Läser att denna blogg håller på med bloggflytt, vet ej om det har samband..
Charlotte mår bra, men slutför skolan.Osäkert vad hon gör efter skolan. Hon har själv ringt in till isotopavdelningen,onk avd, Lund, för hon blev osäker på alla prover, kontroller, remisser o dyl. Hon hade en genomgång. Det är inte lätt för henne, då vissa blodprover m m skall vara viss vecka och sedan andra före bildtagningen, som blir i maj.Det är en uppföljning och första röntgen efter MIBG-behandlingen(strålningen) hösten 2007. Vi hoppas nu något positivt hänt i hennes kropp.

Jag har haft fullt upp senaste veckorna, med mors läkarbesök och annat runt hennes hjälp med kommunen. Hoppas nu på lugnare tider..

Just nu ringde jag Försäkringskassan, för de ville ha intyg av hennes läkare och han har varit på annat några veckor. Det var bäst att meddela dem att det är på väg. Charlotte är själv i skolan i dag. Annars håller hon på att lära sig allt om detta.. Det nya med Försäkringskassans handläggare är, att det finns ingen hänvisning till tel tider hos handläggarna. Antigen hör man inget, när man ringer dit, bara signaler som tutar utan svar, eller så var det som när läkaren MG försökte ringa dit. "Tack för samtalet"...I dag fick jag börja om igen hos kundtjänst, med några hundra före i kö...Tänk vad en myndighet kan göra, för att slippa samtal...

Nu sänder jag detta, innat allt försvinner ut i rymden.

Mamma

Hejsan

Hejsan. Allt är bara bra med hela familjen. Idag har vi varit ute hos mamma och hjälpt till :)
För dig som undrar så är jag (charlotte) den mörkhåriga och min syster den blonda på bilden :)
Hälsningar Charlotte

Jag :)

Jag :)


Syster och jag

Syster och jag


10/4...nytt inlägg..

Nytt längt inlägg och så försvann allt ut i rymden. Jag har varit bortrest åtta dagar och allt bra med Charlotte. Inlägget får jag skriva om i morgon..Nu blir det slut med skrivandet för i kväll. Förmodligen loggas man ut..efter en tid..om man skriver för långt...men det finns ju så mycket som händer...
Mamma

RSS 2.0