C

 

Julafton

 
 
Nu har julafton passerat och den firades här hemma hos mig Stina.
Det var Jag , Maya ,Fredrik , Fredriks pappa Sven , Mamma och mormor. Vi åt mat och körde Julklappspelet. 
Niklas och Elin firade hos hennes mamma Marie-Louise detta året. Mamma åkte dit efter några timmar här och firade lite där med dem.
 
Idag har julfirandet fortsatt hos våra kusiner i Kristianstad. Det blev julgott och julklappspel. Det var mysigt! <3 
 
 
Mamma besökte Charlottes grav på förmiddagen på julafton. Där var så fint och fridfullt och det ända som var fel var att du fanns där Charlotte. 
Julen är som sagt jobbig i sig och inte som förr. Det blir så tydligt med dem som fattas. Man firar den lite för att det ska så vara känns det som. Charlotte hon älskade julen och fattas oss varje sekund !<3
 
Nedan finner ni nya bilder från graven. Vi vill önska alla en God Jul och ett Gott Nytt år ! Var rädda om varandra! /Familjen Håkansson<3

.

 

<3

 
 

Nu är det jul igen

Ja ... Nu är julen här igen. Var tog detta året vägen ? Det betyder att det snart är två år sedan Charlotte dog. Två år sedan vi sista kvällen sa att vi alla älskade varandra , kramades och kände vad som väntade. Det var nära slutet. Slutet på en fantastisk människan liv. Livet är grymt. 
 
Jag satt härom dagen och skulle välja ut lite foto som vi skulle framkalla. Jag gled in på foton av Charlotte när hon bodde hos mig sista julen och när vi klädde granen. Jag kunde inte se dem , orkade inte ... Just då. Glädjen och glimten i hennes ögon över livet. Varför ?! ?! 
 
Jag låter nog bitter men det är svårt i dessa högtider att känna glädje tyvär. Vi kämpar hela familjen varje dag men ibland vill man bara skrika rätt ut och undra varför det blev såhär.
Man firar för sakens skull. 
 
Vi vill önska alla en god jul och ett gott nytt år! Det är fint att se alla ni som följer oss. Var rädda om varandra och njut och glöm inte att koppla av i jul ochså <3 /Stina och fam. Håkansson 

RSS 2.0