28/5

Nu tilltar stressen - ..Charlotte lite bättre, men ser egentligen väldigt trött  och blek ut...Men infektionen ser ut att vara bättre. Det finns väl kläder i affärerna när skolarbeten är färdiga.
Nu har vi suck två kullar kattungar..7 stycken.  Haft en kattmamma som inte begripit hon blev mamma...Hon bar två av tre hela tiden till blomrabatten vid vår ytterdörr..Till sist fattade hon att hon hade tre och inte två..Det har bara inte blivit av att åka och kastrera, barnlöshet finns tydligen inte i kattvärlden...Det är bara det att dessa två honorna sitter ofta mitt på vägen och tittar på fåglarna...och bilarna kommer farande. Maila gärna om någon vill ha....Har man döden runt om så får de ju bara leva..flickorna väldigt roade av dem och Charlotte får något annat att tänka på.Nästa vår blir det vetrenären för båda om de inte är överkörda... eller räv/grävlingen tagit dem.
Charlotte försöker få i hop sista med skolarbeten. Hon gör sammanfattning av böckerna hon läste på sjukhuset. Inte så konstigt hon har svårt med hjärnan. Min har ju inte fått MIBG-strålning och fungerar ju inte. Sedan kunde hon inte i ett annat ämne beskriva  "utbrändhet". Du kan ju barra skriva hur vi  och du mår - det är utbrändhet.....Hon skulle skriva på onsdag om det...Tror hon förstod.
Lyssnade i går på gudtjänsten i TV om sorg. Prästen sa någopt om det är som att  försöka flyta överst på vatten och få kallsupar hela tiden...Ovanligt bra beskrivning..Inte så konstigt inget med studentförberedelserna sker som det ska när man är i det tillståndet.
Och så växer allt här ute. Gräsmatta, ogräs....
Mamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0