Maya

 

Albin

 

Dop

I Söndags döptes Niklas och Elins son Albin i Långaröds kyrka. Ca 75 gäster hade de och det var både släkt och vänner. Det bjöds på god smörgåstårta och kakor . Jag och Elins bror Marcus fick äran att vara gudföräldrar. 
Såklart gick tankarna mycket till Charlotte och Pappa...  men vi vet att de fanns där hos oss ändå <3 
 
Dagarna går och snart är det jul. Sedan Maya kom så går dagarna så fort! Det gäller att ta vara på tiden. Hon är redan 6 veckor och Albin 11 veckor.
Julen ser jag inte med samma glädje längre sen Charlotte försvann. Visst , det blir mer speciellt nu när vi fått barn men ni förstår mig nog , Charlotte gick ju bort strax efter alla julhelger så det blir mycket minnen och känslor som kommer upp.
Julen är ju en högtid tycker jag där man träffar nära och kära och umgås , därför  blir det ju så påtagligt att Charlotte fattas. Men den skall firas i år igen , så blir det. Charlotte finns med ändå <3 
 
Kram Stina! <3

Allhelgonahelgen

Så var det åter dax för allhelgonahelgen . Helgen där vi skänker extra tanke åt de som lämnat oss. Vi gör fint vid gravarna och tänder ljus.  Även helgen där spöken och häxor kanske hälsar på. Vi fick besök av 3 st igårkväll som skrek -Bus eller godis ! , Utanför våran dörr. De fick varsin påse godis med sig. Jag minns när Charlotte och jag klädde ut oss och cyklade runt. Vi fick ihop en del godis utav dem vi var runt hos. Det var ett hus i bygden som inte öppnade och som fick ett ägg krossat utanför huset. Det blev vårat bus för att vi blev godis lösa där hehe :) 
 
Ikväll skall vi ner till graven och tända ljus och sen vidare till mamma som bjuder på mat. Efter det blir det en runda på kyrkogården i Hörby med. Det är så fint med alla ljus som brinner!  
 
Vi tänker på dig Charlotte och saknar dig så . Du fattas oss hela tiden <3 ikväll tänder vi ljus för dig <3 Vi älskar dig härifrån till evigheten! 
 
/Stina med familj
 
Här nedan finns bilder ifrån graven i veckan <3 
 
 

Charlottes <3

 

Charlottes

 

Pappas <3

 

<3

 

Mammas ängla ljus!

 

<3

 

Från Ann magret med familj

 

Från Elsa och Bondr

 

Morfars föräldrar <3

 

Mormor Ingrids föräldrar <3

 

Vi la ett hjärta på varje grav

 

<3

 

Morfars plats

 

RSS 2.0