Från Charlottes plats igårkväll!


120228


Idag har mamma och jag varit runt på lite olika ärendet , likaså igår.
Annars går livet på , det måste det ju.... Även om det ibland är svårt att hitta motivationen riktigt.

Vi tar en dag i taget , en timme i taget känns det som ibland. Saknaden växer ... jag tänker ofta tillbaka på tiden. Tiden på sjukhuset , sista sommaren tillsammans , vår underbara barndom. Tänker på framtiden , sommaren som kommer. Hur kommer det kännas sen ? Det kan bara tiden utvisa , men jag tror att just saknaden är värst. Den komer växa betydligt mer än idag. Och vid de högtiderna , den dagen man får barn .. DÅ kommer det just den där saknaden att kännas lite extra.

Saknaden
av att få prata med dig , ringa dig , krama dig eller just bara fjanta oss tillsammans som vi brukade.

Igårvkväll var Jag , Marcus och Elin vid graven. Det var så fint! 7 ljus brann och lyste så fint på din plats Charlotte!
Hela stämmningen och känslan var enormt mysig. Jag har inte på många många år varit på en kyrkogård när det varit mörkt. Känslan av att det är mörkt har gjort mig rädd. Men den ändrades igår när jag såg alla blommorna och ljusen som brann just för dig Charlotte!

Hoppas du tycker där e fint! Vi älskar dig härifrån till evigheten gumman , du är föralltid med oss! <3

/Stina

Tankar

Jag har den senaste tiden haft många tankar och funderingar vad som egentligen händer efter döden.
Finns det något ny värld vi kommer till ? Kommer vi att få träffa alla våra anhöriga och vänner igen ? Slocknar vårt liv helt ?

Jag tror att det finns något efter döden. Jag tror vi kommer till en plats där vi tas emot av våra nära och kära. Sen blir man en liten ande som flyger runt precis vart man vill. Att vi får ett annat tidsbegrepp. Genom tanken kan man förflytta sig från Sverige till Thailand på en sekund tex.

Det kan inte bara ta slut. Tänk så märkligt och fantastiskt vår värld och vårt liv fungerar egentligen , skulle det bara vara helt mörkt och slut sen ? Alla får självklart ha sin egen tro på vad som händer , och det är rätt intressant vad andra tror. Jag tror iallafall och hoppas av hela mitt hjärta att jag åtminstonde kommer till en fin plats där jag får återse alla mina nära och kära igen! Den tanken ger mig en otrolig styrka att orka.

"Jag har en tro som ger mig tröst och styrka att vi ska ses igen när tiden tagit slut. Trots att skiljas var så svårt så vet jag att du lever i ett hus , i det hemmet som vi kallas faderns hus"

Den texten är från en låt som heter Vi ska ses igen. Den är otroligt fin!

Skulle det nu bli så att jag har fel , att vårt liv släcks och allt blir mörkt och jag inte vet om att jag inte kom till den dära fina platsen bland mina nära och kära. Då hoppas jag att allt bara bli mörkt och jag inte känner eller märker att jag kom till den plats dit jag ville. Annars blir jag ledsen.

Man kan ju lite undra hur man är , när och om man nu kommer upp i himlen. Kommer du Charlotte att vara ung och modern medans jag kommer i blommig klänning , rullat hår och stora glasögon om jag blir gammal? Jag kan se din min framför mig ;)

Tankar är många och kommer förbli då man nog aldrig kommer att kunna bevisa vad som egentligen händer. Men så länge styrkan och min tro att jag en dag vet och hoppas jag kommer att återse min kära så hjälper det migi min sorg. Även om det kommer att ta lång lång tid , så kommer vi ses igen! <3

/Stina

Mammas krans och vårt hjärta


Mamma


Kistdekoration


Charlottes fina foto!


Fredrik och Jag


Niklas och Jag


Blommor


Blommor


Lyktan vi satte och tände


Blommorna


Charlottes vackra kista


Mitt , Niklas och Fredriks hjärta


Mammas fina krans och Charlottes kista


Fredagen 24 Februari

Igår , Fredagen den 24:e Februari var dagen då det hölls en minnesstund för Charlotte och dagen då hon även blev begravd. Minnesstunden hölls i Hörby kyrka på förmiddagen och den blev fin och bra. Vi i familjen var inte där på förmiddagen men har hört från vänner och så att den blev väldigt fin och där kom många.

Lite senare kl 1 var det begravning i Hörby kyrka för charlotte och senare åkte vi ut till Långaröds kyrka där Charlotte jordfästet. Efter det fikade vi i församlingshemmet. Vi gick sedan ut igen till graven och tittade på blommorna och tände ljus och la fina stenhjärtan som mamma köpt. Efter det skildes vi åt och åkte hem. Allt var väldigt fint och det blir ett vackert minne. Musiken och psalmerna vi valt passade in mycket bra. När jag väl kom hem kändes det som att hela dagen hade gått så fort. Begravningar tycker jag personligen är väldigt speciella. Just när man sitter där i kyrkan och minns sen när man jordfäster kistan och lägger blommor och allt sånt. Det är fint , men väldigt känslosamt inombords. Ibland får man känslan av att man inte riktigt förstår vad som pågår eller varför man just sitter där i kyrkan eller vems kista man står och tittar ner på? Kanske just mer när det är en ung människa som inte levt sitt liv klart som man tänker så.

Just denna tanken fick jag i församlingshemmet. Man åt , drack och småpratade. Allt kändes som ett kalas med långbord , släkten och så. Sen kom tanken .... Vi sitter ju här tillsammans för att Charlottes begravning just har varit. Konstig känsla de dära ibland om ni förstår mig rätt.

Idag var vi ute vid graven och tittade på blommor och tände ljus igen och så. De hade hållt sig bra , mycket tack vare att det inte varit frost. Vi fick se 3 nya blommor som kommit ut idag som blomsterhandlaren glömde igår. Det var kanske Charlotte som busade till det ;)

Vi hela familjen vill passa på att tacka till alla som skickat blommor , till de som kom på minnesstunden och begravningen. Tack till alla som tänkt på Charlotte denna dagen! Vi vill även tacka för alla blommor , telefonsamtal , sms och besök vi fått under denna svåra tid. Det värmer! TACK!

Kramar från Stina

<3

Imorgon Fredagen den 24 Februari mellan kl 10.30 - 11.30 hålls en minnesstund för Charlotte i Hörby Kyrka. Alla som vill ta ett avsked av Charlotte är välkomna då. Ni kan skriva i boken som kommer att finnas där , lägga en blomma eller bara komma och sitta och lyssna på musik , det är helt fritt. Välkomna de som vill! <3

Begravningen kommer senare under eftermiddagen att hållas inom familjen.

Charlotte kommer att bli begravd ute vid Långaröds kyrka.

Var rädda om varann!


Många Kramar /Stina

En bit på vägen....
Nu har vi kommit en bit på vägen och vi har det mesta under kontroll!

Musiken blev vi klara med i Söndags och har pratat med prästen och skall träffa kantorn på torsdag för en genomgång. Vi bestämde även vilka foton vi skulle ha till minnesbladet i söndes och det var inte helt lätt. Vi ville såklart ha med alla fotona vi plockade ut men då hade vi fått trycka upp en hel bok! Det var samma med musiken , jag hade nog ca 60 låtar/sånger att gallra ut bland och ville helst ha med alla och göra en hel musikal! Men vi har nu bestämt oss och det kommer bli bra. Vad och hur vi skulle skriva i minnesbladet var inte helt lätt heller men blev bra! Minnesbladet blev klart igår och vi fick de trykta och klara! Nu återstår det sista med att dekorera dem lite.

Vi var en runda på banken igår och fixade med Charlottes minnesfond. Tanken med fonden är ju att göra den lite mer personlig och att vi kan styra lite vad vi vill att pengarna skall gå till. Vi har läst om fonder där de skänker pengar till familjer i samma situation , utrustning till sjukhus eller tex. presenter till barn. Vi skall tänka genom resans gång på vilka olika alternativ det finns. Ibland kommer man på någon som Charlotte sagt under årens lopp som hon tyckte och ville förändra eller bidra med inom vården. Charlotte var glad för att ge bort saker. Ni kan följa insamling i spalten till höger under fliken "Charlottes Minnesfond".

Vill ni lämna ett bidrag till Charlottes minnesfond är bankgirot: 837-5503

Kramar till er alla /Stina

Minnesfonden är igång!

Nu är Charlottes minnesfond igång! Här kommer ni att kunna följa vart vi skänker pengarna vidare och summan i fonden. Vi kommer även att publicera ett tack till de som skänk! Tanken bakom fonden är att den skulle bli lite mer personlig och att vi själva skulle styra över vart eller till vad pengarna skulle gå. Charlotte har själv genom årens lopp sagt saker som hon skulle vilja förändra och bidra med inom vården. Vi har ännu inte bestämt vart pengarna kommer att gå eller till vad men det är sånt som får komma med tiden. Vi är enormt tacksamma för allt!

<3

Bankgirot är:  837-5503

Armband där det står Charlotte på ena delen och Stina på den andra.


Ring från mig till Charlotte som jag köpte likadan.


Ängel från Elin till Charlotte


Halsband till Charlotte från Elin&Astrit


Älva till Charlotte från Gabrielle


Guldhjärta där det står Charlotte på den ena delen och Mamma på den andra


Fredag


Nu har det gått 2 veckor. 2 veckor?! Återigen vart tog den tiden vägen ? Allt känns som igår , hösten kändes som igår ?

Jag pratade med en vän innan ikväll om livet efter detta. Jag tror helt klart på något sorts liv efter detta, att vi kommer till en plats och träffar alla igen! Jag på något sätt hoppas det! Att få återse alla igen. Det kan ju inte bara ta slut tycker man , att tiderna bara går och går och allt bara fortsätter och man inte finns. Fast visserligen om det skulle visa sig att man inte kommer till himmlen och träffar alla igen utan bara är död och borta då vet man antagligen inte om det då och känner av det så.

Charlotte skulle bli en katt i sitt nästa liv sa hon. Kanske är det så när man kommer upp till himmlen att man får träffa Gud och välja vad man vill bli. Eller är terorin den att man återföds , i samma familj eller en annan ? Det är ingen som vet och jag tror aldrig att man kommer att få veta. Men att leva med vetskapen och min tro att jag en dag kommer att träffa Charlotte igen gör mig trygg och glad! Även min kära pappa , morfar , farfar, farmor och alla andra som man mist ! För du sa till oss Charlotte , att vi skulle ses på "andra sidan" så då vet jag att vi kommer att göra det!

Idag var jag nere och beställde begravningblommorna och hämtade smyckena som vi graverat. De blev jättefint! Lägger upp bilder på det vi tänkte skulle följa med i kistan!

Har suttit och läst en hel del andra bloggar ikväll om andra som har cancer eller som mist någon i cancer. Mamma har tipsat mig om en del och andra har jag hittat på annat sätt. Innan Charlotte dog har jag inte suttit och läst om andra , men på något sätt så är det något jag dras till nu. Man vet ju om att de finns så många andra i samma sits som oss. Så mycket orättvisor i världen...... Man får mer och mer det jag kallas "sakneattacker". Man kan sakna , men när det blandas med attack och panik ? Man vet inte vad man skall tänka eller vad man ska göra eller bli av. Man blir helt rastlös och får en så otrolig längtan efter Charlotte! Det ända man känner skulle hjälpa i denna stund var att få krama om henne , prata med henne. Men det går ju inte , det ända e att försöka samla sig tills den går över. Obehagligt.

Nu ska jag kika vidare på lite låtar , Kram från Stina!


Torsdag


Idag satte jag och mamma oss i Charlottes lägenhet och kollade igenom foton och lyssnade igenom låtar och sånger. Det var svårare än jag trodde. Det finns så många fina låtar och många olika man vet Charlotte tyckte om. Vi tänkte fixa en cd men lite blandat , många av Charlottes favoriter och spela på minnesstunden i kyrkan där på förmiddagen där vem som helst får komma och ta avsked av Charlotte. Sen tänkte vi även någon solosång också.

Senare på begravningsgudstjänsten inom familjen blir det också några av Charlottes favoritlåtar och sen blir det att välja ut någon psalm och solosång vi tänkte ha. Jag och mamma får sätta oss igen på Söndag och försöka välja ut lite. Fotona vi håller på med är till minnesbladet och tänkte ju då ha någon där Charlotte var liten och någon från nutid. Det kommer nog bli fint!

När vi satt där i lägenheten och tittade på alla fotona kom så många minnen upp! Allt man har gjort med Charlotte och de olika tiderna och perioderna av hennes och våra liv. Man saknar självklart barndommen ibland för vi hade så roligt och hittade på allt möjligt. Minns så när vi sov i höet , hade cyckeltävlingar runt stallet , då vi badade i dammen och klädde ut oss på hallowen tex. Man är glad idag att mamma tyckte om att ta foto ;)

Annars har dagen bestått av lunch , beställning av blommor och städning , så konstigt avkopplande det kan vara med städning ibland. Man bara kör på och hinner tänka och lösa många världsproblem samtidigt som musiken är på högsta volym!

Nu blir det film med Fredrik och chokladpudding som väntar i kylen!

Kramar från Stina


Älskar dig Charlotte <3

Idag...

Idag vill jag inget annat säga än FAN!

/Stina

Armband


Lund

Idag har jag och mamma varit i Lund , kollat lite smycken och sen skulle mamma på möte. Vi hittade ett fint armband som satt i ihop med ett annat och så delade man armbanden när man bröt av ett hjärta.  Det påminner lite om ett sånt bästishjärta man delade när man var mindre. Lägger upp en bild på det sen. Mamma köpte två fina guldberlocker i hjärtan som man också kunde dela. Så vi tänkte dela våra hjärtan så att vi har ena delen av dem och Charlotte de andra. Det kändes så personligt och fint! Om vi hittar någon som kan gravera in text inom några dagar så blir det ev. det också!

Annars rullar dagarna på , vi har även varit en runda uppe på tryckeriet i eftermiddag och planerat lite ang. minnesbladen till den 24:e. Så nu ska vi hitta lite foton och bestämma vad där ska stå i dem.
Fredrik har varit sjuk i 2 dagar och legat pall här hemma stackarn , får hoppas jag klarar mig! ;)

Imorgon skall jag till tandläkaren , det har alltid varit min stora skräck men jag har bestämt mig att jag skall gå in till dem med mod! Haha , man kan ju alltid försöka! Efter det skall vi träffa kantorn och gå igenom lite sånger och så!

Fortsatt trevlig kväll och alla <3-dag med för den delen! Puss & Kram! / Stina

Kvällsgudstjänst

Ikväll var vi på kvällsgudstjänst i Hörby kyrka. Många av Charlottes fina vänner , bekanta och släkt kom dit , det värmde extra i ens hjärta att se! Det var en fin gudtjänst och vi fick tända små ljus och lyssna på flöjtspel.

Saknanden bara växer och växer hela tiden , för varje minut. Som jag sagt till många andra skulle jag vilja att Charlotte kom in genom dörren och berättade för oss var , hur det var , hur hon mådde och om där var varmt eller kallt. Det hade kännts skönt , men allra helst att hon skulle kommit in genom dörren och viftat med armarna och skrikit jag e tillbaka!

En lite märklig sak jag kom och tänka på innan idag var tron till Gud. Jag har alltid trott att det någonstans finns en gud där uppe i skyn. Sedan Charlotte blev lite sjukare nu i Höstas har jag ofta bett till gud när jag skullat sova. Att Charlotte skulle bli frisk mest men även om andra saker som att alla skall ha det bra och sånt. Men så en kväll så tänkte jag att om inte Charlotte blir hjälpt av mina böner och Gud lyssnar på dem så skall jag minnsjäl inte tro på han längre! Jag menar , jag tänkte att då kan han ju inte finnas för varför har Charlotte blivit drabbad av detta elände isåfall ? Vad vill han henne för ont ?  Varför kan han inte då göra henne frisk som vi vill ?

Nu häromdagen så skrev en bekant till Charlotte i ett mail till mig att den Gud älskar dör ung. Är det så han ser på det kan man då undra ? Att han bara vill ha de fina människorna , och inte de tex. elaka mördarna isåfall.
Livet är en stor gåta och kommer nog förbli det. Man kan ju spekulera hur länge i sånt här , varför drabbas vissa av hemskheter och varför skall folk dö innan de levt klart ?

Givetvis är min tro för Gud och allt detdära inte borta eller så , jag tror ju fortfarnade det finns något ovan oss , men det var liksom en tanke som slog mig på sjukhuset mitt i all frustrerande ilska varför det skulle finnas sjukdomar och ont!

Kramar från Stina

Minnen <3


Idag var vi uppe i Charlottes lägenhet. Det var tungt , och alla minnen som kom över en.
Alla saker som Charlotte köpt i höstas som hon inte hunnir få upp , allt som hon i sommras hade gjort vid och fixat och som hon tyckte blev så bra! Hon trivdes så bra i sin lägenhet och hade precis fått en tvättmäskin som hon var  så glad vid . Bara sånna småsaker gjorde det väldigt jobbigt för oss. Vi donade lite sen åkte vi hem och åt.

Vi hämtade även Charlottes kamera och lite foton som vi skall kolla på och välja ut till minnesstundshäftet.

Igårkväll var jag och sambon nere hos 2 vänner och spelade spel och sånt. Det är så konstigt ibland för man kan ena sekunden vara inne i kortspelet och känna att detta är kul , och i nösta sekund inse och "komma på" att allting känns förjävligt. Att man just då "kommer på" vad som precis har hänt och hur allt är , allt Charlotte inte finns , att växla mellan dessa två lägen.

Charlotte finns i mina tankar 24 h men det finns stunder då man är så inne i något annat att man kommer på sig själv att tänka att det är ju inte som förr ? Om ni förstår mina tankar.

Ibland känner man man denhära ilskan , mot Cancer. En sån gåtfull sjukdom och även om forskningen och hela den biten kommit en bra bit på vägen finns det så många frågetecken och gåtan är ännu inte löst. En vacker dag hoppsd jag verkligen att ingen drabbas av denna elaka sjukdom , usch!

Personer som inte kan skilja på ditt och mitt finns det alltid , och Cancern är just en av denna sort , den kunde inte skilja på ditt och mitt för den tog ditt liv Charlotte. Ditt liv som du hade fått och skulle leva! Inte den!!

Hur som helst , ikväll blir det en lugn kväll. Jag tror att Charlotte ikväll befinner sig på Dammstorp och dansar som tusan som hon gjorde förr , du tyckte verkligen om det stället!;) dansa för mig med!

Trevlig kväll alla <3 /Stina

Dagarna går

Snart är det en vecka sedan , vart tog den veckan vägen ?

Det har varit och göra klart men jag tycker tiden bara springer iväg nu för tiden.  Ikväll har Charlottes kompisar varit här , Elin , Markus och Rickard. Mamma , Niklas och Fredrik med. Vi åt lite och tittade på lite bilder från sjukhustiden , känslorna gick lite upp och ner men jag kände vi kanske behövde det lite. För de andra se tiden inne på sjukhuset och prata lite om den , se de fina stunderna vi ändå hade där inne. Nä vi spelade spel , nyårsafton och lite blandat. Sen satt vi och pratade om gamla minnen.

Idag började Fredrik jobba igen , jag var för 2 gången själv i huset men jag sysselsatte mig med lite städning. Det var svårt att komma igång och det var så konstigt tyst. Ingen Charlotte som ringde och bara kollade läget , det sakna jag. Man har varit lite rädd för att vara själv , just att allt är så tyst omkring en. Skönast just nu är vara med någon , men det gick.

Imorgon skall mamma och jag åka och klippa oss. Vi skall på kvällsgudstjänst i Hörby kyrka på söndag där de läser upp Charlottes namn.  Sedan tar vi nog en tur ner till Bo Ohlsson och ser om vi hittar lite fina kläder.

Sängen kallar och sambons klocka ringer 4.50 imorgon , själv skall jag upp i någorlunda tid imorgon med.

Kramar! Och var rädda om varann! <3

<3

8/2 Då vart det kväll igen , tänkte jag skulle ta tag i Försäkringskassan nu ikväll. Jobbigt , men något som måste göras. Idag var vi nere på begravningsbyrån igen , fick det mesta klart men skall dit ner en sväng imorgon fmm med. Har även beställt en once piece till Charlotte inför hennes sista vila. Hon beställde en jättefin rosa innan jul men den var för stor så hon bytte den mot en mindre. Desvärre var den förliten och den storleken hon sedan ville ha vart slut så hon besluta sig för att avvakta. Så nu tänkte vi beställa en rosa/randig som vi vet var en av de som hon tyckte om och det kändes självklart i valet av kläder till henne! Man tänker det blir varmt och gott! Vi i familjen tänkte starta en insamling i Charlottes namn. En gång när sa hon att hon inte ville att något barn skulle drabbas av cancer. Hon har ju gått igenon så mycket och fick ju sin diagnos när hon var 13år. Självklart är det lika hemskt vilken ålder man än är i men Charlotte var ju väldigt glad i barn. Vi stod i valet och kvalet om vi skulle starta en insamling på barncancerfondens sida men där vet man inte specifikt vilka saker ens pengar går till. Det känns mer rätt att själv kunna placera ut pengarna eller köpa/ordna något som man vet Charlotte sagt eller velat förbättra inom sjukvården. Ett exempel som hon sa var nu på Palliativaenheten var att de inte hade någon DVD. Det känns väldigt omodernt och ingen dyr kostnad och något som jag inte kan förstå varför man inte har ? Det finns ju folk som i Charlottes ålder hamnar där och det är ju en sådan modern sak. Iallafall så tänkte vi skänka pengarna till sånt som Charlotte tyckte behvödes! Det känns som det blir lite mer personligt om man gör något sånt själv med , tex. att just denna saken var från lilla Charlotte. Sen självklart är ideén med att skänka direkt till barncancerfonden en jättebra sak! Jag har tänkt mycket idag att jag skulle vilja att allt var som vanligt , som förut. Det kommer aldrig någonsin att bli som förut och hela vårt liv har förändrats! Det gäller väll att börja om härifrån och leva på det andra sättet , utan dig Charlotte. Ibland kan jag inte föreställa mig hur det skall gå eller kommer att bli. Men vi måste ju fortsätta våra liv och leva dem. En stor sak som du lärde mig Charlotte var att verkligen leva livet. Självklart inom rimliga gränser men att verkligen leva livet som om det vore ens sista dag. Det kan handla om tex. resor , jobb , att göra saker eller precis vad som. Att verkligen ta vara på tiden och leva livet fullt ut! Att göra det man trivs men och verkligen vill. Att berätta för sin nära och kära att man älskar dem och vara en god människa! Det har du lärt mig lilla Charlotte! Nä nu kallar försäkringskassan så vi hörs en annan dag , och du Charlotte ... vi ses på andra sidan som vi sa <3
/Stina

....

7/2 Idag var vi nere hos begravningsbyrån. Att sitta och planera en begravning till en ung familjemedlem kändes helt overkligt. Man vill att allt ska vara så perfekt! Den finaste kistan , de finaste blommorna och de kärleksfullaste verserna. Allt det fina och vackra för det förtjänade du Charlotte. Det var många tankar och funderingar som snurrade i huvudet i eftermiddags sen och jag kände mig så stressad på något vis. Klockan 10 ringde klockorna i Hörby för dig Charlotte , det var fint. Imorgon så ringer dem samma tid fast i Långaröd , då skall jag , mamma och Fredrik åka till kyrkan. Charlottes fina vänner befann sig nere vid kyrkan i Hörby idag när klockorna ringde och tände ljus , det värmde i mitt hjärta! Nu har vi för en stund sedan ätit och senare blir det film , men jag kände för att komma hit och skriva av mig lite. Jag har aldrig varit någon bloggare men har flera gånger startat bloggar som jag sedan avslutat. Jag har aldrig tyckt om att skriva om mig själv , föränn nu när jag känner jag behöver få skriva av mig en massa saker. Möjligtvis behåller jag bloggen senare eller så avslutas den , vi får se. Musiken strömmar ur mina högtalare allt som oftast när jag e hemma , ofta spelar jag låtar som du tyckte om Challe. Utan din Andetag - är en av de senaste låtarna jag vet att du tyckte om. Du hade även satt den som din ringsignal och den är verkligen så fin! Selma vår ena katt kom springades till mig när jag spelade den precis , hon tycker om musik och jag tror hon har samma smak som dig Charlotte. Sigge våran andra buse sitter här brevid och halvtuggar på buketten jag fick från jobbet. Han skall då alltid hitta på något bus. Du var så glad i katterna challe , och jag vet att dem saknar dig! Nu kallar duschen sen skall jag slå mig ner i soffan , LOVE! /Stina

<3

6/2 Snart har dett gått 3 dygn , tre långa , svåra och helt overkliga dygn sedan du somnade in. Jag kan fortfarande inte förstå att du inte lever. Att jag inte kommer att få några samtal eller sms från dig. Att jag inte kommer att kunna få krama dig , eller få uppleva alla de roliga saker med dig som vi skulle göra. Vi hade ju så lång tid kvar. Varför? Charlotte - Jag Älskar Dig! /Din syster Stina

<3


Vila i frid Charlotte <3

Fredagen den 3 Februari klockan 02.00 somnade Charlotte stillsamt in. En annan dag när jag får mer lust och kraft kommer jag att skriva om den senaste tiden med Charlotte , men just nu får vi lägga krafterna på allt som skall ordnas och att försöka klara vardagen utan Charlotte i vår värld. Vi hörs en annan gång /Mamma Gunvor <3

RSS 2.0