Läget 21/2 Nytt arbete för Charlotte.

Oj så dålig jag varit på att skriva, men tycker att all denna ovisshet om vad som händer i Charlottes kropp är fasansfull för alla i familjen. Allt kretsar kring denna sjukdom och vi gör ändå allt för att glömma en stund. Men man går hemma som i ett vakum och väntar och väntar.
Vi fick en underbar vecka på Teneriffa, men när man ser alla flickor i Charlottes ålder så kan man inte koppla bort det.
 
Därefter fick jag en riktig rejäl förkylning, men fick vara frisk därnere. Både på vägen ner och hem i flygplanet hörde man hostande svenskar överallt.

Men Charlotte fick ett glädjebesked angående jobb. Hon får ett halvtidsarbete på skolan hon praktiserat. Detta tack vare bl a  fantastisk arbetsförmedlingoch en  snäll kommuns hjälp. Kramar till dessa som gjort det möjligt. Charlotte börjar sitt nya arbete 1 april. Hon blev så jätteglad när de ringde.  Hon skall på möte och information i mitten av mars. Fram till dess är hon vikarie på det privata vårdhemmet då och då.
 Nu väntar hon på någon form av röntgen i vår. Men så hade hon en dag ont i rygg, en annan dag vid lungorna och nu i går ont i magen. I dag var hon trött. Varje liten förändring i hennes kropp gör mig helt sjuk av oro.

I morgon skall vi åka och se på en bil. Hon vill igen köpa en bil. Nu delar hon med systern. Det skall bli en Volvo denna gång, för nu hade hon vuxit upp!

Sedan letar hon lägenhet i systerns område. F n finns ingen ledig, utom på 3:e våning. Jag vill att hon skall hitta på 1:a eller 2:a våning. Hon får symtom när hon rusar i trappor. Detta skall hon inte göra tycker doktorn. Hon blir då yr, då tumören avger ämnen i hennes kropp. Hon får inte träna för hårt på gym heller. Nu är hon på Friskis och Svettis mest. Tycker det är så trist hon skall inte få vara glad, ung och bekymmerslös som andra unga.

Hon glömmer hela tiden ringa in sitt blodtryck till Onkologen. Jag påminner henne, men jag förstår hon vill inte tänka på det. Nu får vi hoppas att hennes duktige läkare MG hittar något nytt på sina konferenser utomlands i vår.

Fram till dess får vi försöka göra det bästa. Storasyster har hittat på att vi skall göra en kul resa två dagar i mars. Redan bokat och klar. De vill ha mig med också.
Nu i kväll är Charlotte på bio med sin pojkvän. Hennes snälla praktikplats sände presentkort för någon vecka sedan som en uppmuntran till henne. Hon blev jätteglad för det.
Nu får jag lyssna på Melodifestivalen, men tycker de låter lika alla låtarna!! Det blir nog inte så mycket med det.
Mamma

RSS 2.0