4/5 -uppehåll

Charlottes blodprover o k så där med hb, crp och vita,  de kunde bara analysera några av dem direkt  på vårdcentralen.....ssk ringde - jättebra.., allt blir ju relativt. Då var det inte lunginflammation sa C i går kväll??? Det skall ju vara väldigt låga värden för man skall reagera. Lite lågt HB...Men nu blir det uppehåll här några dagar...

Här är så vackert nu med all grönska och alla djur samt fåglar som sjunger.... Får försöka vara i det normala livet denna helgen...., hosta och blekhet m m blir ju till sist vardag i denna sjuka värld..Skall lägga in ett foto i framtiden.

Charlotte fullt upp med  livet, killar  och anställningsintervju i em.... Just nu allt under kontroll så livet får rulla på nu. Läkarbesök 7/5 och sedan röntgen i sommar.... Får skriva en lista med frågor..Får hoppas hennes blodprover är inte för påverkade av behandlingen....Får ha lite semester från datan och sjukdom inför läkarbesöket.... Är ju ganska härdad efter dessa åren.....men lika nerpåfrestande så fort det är besked man skall få om hennes hälsa och värden .
Mamma

Kommentarer
Postat av: Boel Johansson

Hej!
Har just suttit och läst bloggen, kan inte annat än att säga vilka beundransvärda personer Ni är. Vilket liv ni har/haft. Vår dotter Mimmi idag 19 år fick en tumör i sitt ben i mars förra året och är nu opererad, cytostatikabehandlad och skall vara fri från detta (hoppas vi). Men återbesök var 3:e månad i några år framåt så förstår jag precis vad du lever med varje sekund i ditt liv. När jag suttit och läst allt så ler jag iblad och nickar för mig själv i många saker som man själv tycker var så igenstämmande. Speciellt detta med att ingen som inte varit i vår situation fattar vad man går igenom. Sömnlösa nätter, oro och ångest över att det käraste man har är så sjuk. Att ens medmänniskor, vänner inte kan eller vågar prata med en, inte våga ringa eller som vi upplevt inte ens hör av sig förrän nu 1 år senare när man ser att hon fortfarande lever och ser ganska frisk ut. Allt detta har gjort att man förändrats själv och ser på saker annorlunda.
Nu när man vet hur många barn som blir drabbade och som tyvärr inte klarar sig så blir man så ledsen. Min man Stefan sitter med i föräldrargruppen i Barncancerföreningen i Stockholm och brukar vara med på Astrid Lindgrens Barnssjukhus och så har vi båda gått med i Nalles Resa som kommer att bli en stiftelse. Vi känner varmt för att hjälpa till på alla sätt med detta. Att vi kom med där beror på att Per-Erik som startade denna hemsida som det började med är en gammal god vän till oss.
Jag hoppas att allt går bra för Er den 7/5.
Många hälsningar från oss i Västerhaninge
Boel med familj

2007-05-04 @ 13:33:33
URL: http://www.nallesresa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0