2/1--Charlotte och systern hemma...

Så roligt höra från några okända. Vet att så många runt om oss läser....Det blev något fel här..får återkomma!! Allt under kontroll..

Kommentarer
Postat av: Carro

Hej, jag vet inte riktigt hur jag hamnade här, men hur som helst så gjorde jag det. Vad jag har förstått så har du en sjuk dotter på 20 år vid namn Charlotte? Eller har jag missuppfattat detta? Har ej hunnit läsa så långt tillbaka i din blogg så har inte riktig koll. Dock har jag redan fastnat för bloggen. Jag skulle hemskt gärna vilja komma i kontakt med din dotter på något vis, skulle vara trevligt att bara prata. Det kan nog vara skönt för 'unga vuxna' (som hon och jag, hehe) att prata av sig med någon helt utomstående.. Om sjukhus och allt. Jag själv är en tjej ifrån Gävle på 22 år som har spenderat mina senaste 2½ åren till och från på sjukhus. (Har som sagt inte uppfattat riktigt vad som är 'fel' med Charlotte, men jag tror inte vi har samma 'problem' då mitt problem är riktigt sällsynt. Jag skulle hur som helst tycka det var trevligt ifall du kanske skulle kunna ge henne min mailadress.. Så hon kan adda mig på msn (Maila helst inte.. där ligger ungefär 700 olästa skräpmail i min inkorg :P Då jag inte använder mailen för att maila). Oj, vilken lång kommentar detta blev, hur som helst; [email protected] är min MSNadress.

Hoppas ni får ett fint och lungt 2008!
Mvh/Carro

2008-01-04 @ 01:14:47
URL: http://ecr.bloggagratis.se
Postat av: Tove från gbg

Hej!
Hoppas ni har det bra! Ville bara skicka lite styrkekramar!

2008-01-09 @ 17:15:27
Postat av: Tove igen

Glömde skriva att jag önskar er ett gott nytt år också!

2008-01-09 @ 17:16:10
Postat av: Ia

Hejsan!
Hamnade här av en ren slump, men blev fast direkt och håller just nu på att läsa igenom allt du skrivit.....vilken kämpe din dotter är!!
Hon måste vara hemskt stark, som orkar kämpa så och även njuta av livet. Det kanske helt enkelt är så, att svårt sjuka människor uppskattar livet på ett annat sätt....vi friska gnäller över allt möjligt, medan de fokuserar på de goda tingen.
Naturligtvis har det varit jättetufft för dig oxå...man önskar alltid det bästa för sina barn och vill framför allt att de ska få vara friska.
Jag kommer att fortsätta följa Charlottes kamp i framtiden oxå...låt oss hoppas att det nya året blir ett bra år för er alla!
kramar

2008-01-11 @ 16:25:13
Postat av: Elisabet Roslund

Hej på er!
Hur har ni det? Hur är det med kärleken Charlotte?
Jag tänker ofta på er och önkar att alla besked som kommer ska vara riktigt possitiva.
Kram från mig/Elisabet

2008-01-11 @ 22:39:30
Postat av: Carina Jönsson

Tänker på er och hoppas att ni har det bra. Vi skall in med Andreas på efterkontroll nu i veckan, jisses vad jag (och alla andra i vår omgivning) är nervös. Jaja, det finns ju ProViva....
Tänker på er och sänder er många styrkekramar
Carina, Jan, Andreas och Emelie Jönsson

2008-01-14 @ 18:55:17
Postat av: en som undrar..

Tänker på er varje dag..Tittar in här varje dag!
Undrar hur det går för er ??// bloggläsare

2008-01-19 @ 13:14:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0