Just hemkommen

Jag har just kommit hem från Stina. Hon kom till sitt rum vid 11.00-tiden från uppvakningsavdelningen. Operationen var mycket stor.
Blodtrycket gick upp och ner under operationen vilket den gör på dessa tumörsorter.
När jag kom dit då kunde hon vinka och prata med svag röst. Hon sov från och till hela dagen. På em kom två av de fem doktorerna som opererat henne. En av dem var käkspecialist. Käken/munnen har delats och fått två plattor.De hade opererat bort även ena lymfkörteln och gjort snabbanalys.

Det såg bra ut. Stina får mat via sond och har även dränage från såret. På em blev hon lite piggare och längtade efter kaffe men fick annat i sonden i början. Illamåendet kom lite i början till och från.. Sedan efter jobbet kom Maya och Fredrik. Maya ropade "Mamma" när hon såg Stina i sängen. Hon sprang runt och det hade varit en lång dag med dagis också.Jag har tagit dit lite av leksakerna från min vind vilket hon uppskattar med nytt. Klockan 19.00 åkte de hem för hon skulle sova. Maya vinkade till Stina.
Det är mycket nerver i området som opereras men vi hoppas på det bästa och så lite påverkan som möjligt. Halsen är mycket svullen och hon har svårt att svälja vilket gör det besvärligt.
Stina ville jag skulle komma i morgon fm igen för jag kan ringa efter personal och gå ärende.Som tur är har hon enkelrum.
Nu är jag också jättetrött och skall lägga mig. Stina skrev nyss på SMS att hon skulle sova. Ingen kan förvänta sig några telsamtal just nu för min mobil fungerar inte med bra täckning inne på Stinas rum och hon ville inte jag skulle prata högt. Hon vill jag skall vara där nere för att hålla henne sällskap. Hon var känslig för ljud.
Just nu är hon för svag för besök, men doktrarna sa hon kunde kanske åka hem i slutet av nästa vecka. Hon får antibiotika så vi hoppas det läker bra.
M

Kommentarer
Postat av: Malin

Skönt att op gått bra:) Hur upptäcktes tumören? Kram till hela familjen!

2015-04-11 @ 10:16:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0