28/1-30/1--För låga blodvärden....

Ja då var det till atthämta Charlotte vid skolan och sedan åka till läkarbesök i Lund hos dr Michael G på onkologen. Det var inget läkarbesök med röntgenbesked, så jag tog det ganska som vanligt.Om man nu kan säga så efter 8 år...
Denna gången hann vi gudskelov med att ta blodproven i Lund före. De sa att läkaren inte skulle ha proven på sin dataskärm en timme efter, men det hade han. Hennes blodvärden ännu lägre. Hon är i 11 veckan efter MIBG-behqandlingen och det brukar vara i 5:e som behandlingen påverkar mest. Hb 96, neutr. 1,4 och tromboceyter 137. Charlotte undrade varför och det tyckte doktorn var en bra fråga. Hennes blodvärden har enl dataskärmen hoppat upp och ner i senaste veckorna. Dr tyckte också hon såg ut att må utmärkt. Denna gången hade hon heller inget smink på hyn. Det får hon inte ha.Hon har inget märkt, men hon sover mer. Tur hon har bara 4 timmar , vid olika tillfällen, i skolan, men med restid blir det mer. Nu fick hon inte gå i skolan , jag tror det var på en vecka. Hon skall vara hemma och hennes skidresa till Alperna i farozonen.
I dag får hon just nu blod på onk. dagavd. Jag har smitit i från och ätit. Vi har också hunnit med tänderna hos tandhyg på käkkiruren. Jag fick inte vara borta länge, så nu rusar jag. Doktorn förklarade att tumören tar upp så mycket MIBG-strålning och den är så stor. Det kan påverka bemärgen som ligger nära..
Det låter som ett bra svar..
Mamma

24/1 -- låga blodvärden...

Det har blivit lite lite skrivet senaste veckorna. Två gånger har jag skrivit och inget kom in. Något tekniskt fel på denna blogg. Då orkade jag inte skriva om..Lider av det gråa vädret och haft ishias senaste 10 dagarna.
I dag åkte Charlotte en timme till skolan för lektion.
I går ringde hennes läkare att henne blodvärden lite bättre. De har varit låga värden senaste veckorna.Hon tar blodprover varje vecka på vårdcentralen.. Hon har varit trött och sovit mycket..I natt sov hon och systern hemma. Nu skall vi möta henne i Eslöv efter skolan.
Hon skall åka till Österrike med syster m fl vecka 7. Charlottes praktik nu klar. Hon går , jag tror fyra lektioner i veckan. Nu är hon i väg på "alternativ medicin". Hon har religion och medicinsk grundkurs också kvar.
Hon ringde just hem. Hon får inte ledigt från skolan fick hon besked i dag. Jag trodde hennes gymnasieskola hade ändrat reglerna. Det kostade många tusenlappar extra, när vi var lydiga och inte som andra föräldrar - lät barnen skolka en vecka - när jag tidigare år åkte med barnen på novemberlovet. Hennes lärare sa. Skolan kan meddela CNS och du riskera få ditt studiebidrag indraget. Det är bara så - hon har inget studiebidrag längre. Fick inget längre. Hon går 5:e året. Hon åker ändå. Charlotte meddelat läraren. Det finns inget att dra in!!!!Systern sa, säj det är en hälsoresa..
Man kan skratta. Sedan förstår jag, att skolan får ha samma regler för alla, men jag trodde att i denna hårda konkurren mellan gymnasieskolorna här i Skåne, att man ändrat så alla får åka en vecka per läsår..
Charlotte behöver verkligen alpluften, då hon är i en behandling..
Vi får ta lite foto en annan gång..

Hejsan

Hejsan..

Nu är det Charlotte som skriver och allt är bra med mig.
Jag går i skolan och lever livet :)

Vecka 6 ska jag till Öserrike och åka skidor med min syster,hennes pojkvän och hans kompisar.

Något konstigt händer här. Jag skrivit lite, men det finns inte med...
Mamma

2/1--Charlotte och systern hemma...

Så roligt höra från några okända. Vet att så många runt om oss läser....Det blev något fel här..får återkomma!! Allt under kontroll..

RSS 2.0