Student i Eslöv 14/6---vilken dag.

Ja vilken dag det blev studenten. Det regnade på morgonen, men solen sken sedan, utan att det var för varmt..Huset, tomten och uterummet, allt blev klart tack vare syskonens hjälp..
Charlotte så lycklig redan på morgonen när hon for i väg. All planering fungerade, men fick lägga om något i planeringen.Men den vanan har man ju efter alla dessa år. Programmet kan behöva förändras på en minut, allt efter sjukdomen.
Men Charlotte jättepigg och såg ut som hälsan själv.Alla sa det. Vi var 50 personer och det var en hejdundrade fest ute på uterummet.Kompisar sjöng mycket för henne.  Charlotte höll tal själv och pappans systerns man  talade att hennes pappa hade varit glad om han sett henne idag .......
Har stor uterum så vi kunde sitta samman. Jag hade hyrt stolar och bord från idrottföreingen till alla. Maten kom från Stora hotellet i Hörby , italiensk buffe och sedan tårta. Dryckerna hade jag själv släpat hem. Svårt veta hur mycket som går, men det blev inte så varmt som tidigare. Fick t o m nytta av infravärmen..Hela tomten full med blommor.Det blev ett mycket lyxigare student än tidigare. Men sådan glädje att kunna uppleva denna dag efter allt som varit med hennes sjukdom.
Massor av blommor ute och sedan har jag allt i engångmaterial.Maten superfin.
Nu måste här röjas. Lägger in några bilder den 17/6 då det ännu inte fastnat i hjärnan...  hur! Den är fortfarande bedövad av allt som hände i går!!!  Har nu massor  att göra och rester över, men bättre det.. Delade ut till dem som hjälpte till samt syskonen/mor.
Nu får jag byta vatten på alla blommor. Vi får fotografera allt.
Charlotte och hela ungdomsgänget drog till student disco i Höör vid 23.00-tiden. T o m mormor 88 år  som normalt sover vid 20.00. sa - skall vi redan hem!! De sista gästerna gick vid 24.00.
Har fått samtal från en av hennes kompis. Charlotte överlevde festen i natt och sover gott!! Var rädd  hon skulle hamna ..ja man vet ju aldrig???
Mamma pustar ut nu fram till besök från USA 7/7..

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Skönt att höra att allt gick så bra. Hälsa Charlotte och gratta henne. Mattias har säkert varit med han också. Kram till er alla/Elisabet

2007-06-15 @ 17:14:29
Postat av: Danijela

Oj vad jag är glad at allt var bra. Tänker pa er!!
Kram fran Österrike

2007-06-20 @ 08:28:33
URL: http://danijelamagdalena.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0