Torsdag


Idag satte jag och mamma oss i Charlottes lägenhet och kollade igenom foton och lyssnade igenom låtar och sånger. Det var svårare än jag trodde. Det finns så många fina låtar och många olika man vet Charlotte tyckte om. Vi tänkte fixa en cd men lite blandat , många av Charlottes favoriter och spela på minnesstunden i kyrkan där på förmiddagen där vem som helst får komma och ta avsked av Charlotte. Sen tänkte vi även någon solosång också.

Senare på begravningsgudstjänsten inom familjen blir det också några av Charlottes favoritlåtar och sen blir det att välja ut någon psalm och solosång vi tänkte ha. Jag och mamma får sätta oss igen på Söndag och försöka välja ut lite. Fotona vi håller på med är till minnesbladet och tänkte ju då ha någon där Charlotte var liten och någon från nutid. Det kommer nog bli fint!

När vi satt där i lägenheten och tittade på alla fotona kom så många minnen upp! Allt man har gjort med Charlotte och de olika tiderna och perioderna av hennes och våra liv. Man saknar självklart barndommen ibland för vi hade så roligt och hittade på allt möjligt. Minns så när vi sov i höet , hade cyckeltävlingar runt stallet , då vi badade i dammen och klädde ut oss på hallowen tex. Man är glad idag att mamma tyckte om att ta foto ;)

Annars har dagen bestått av lunch , beställning av blommor och städning , så konstigt avkopplande det kan vara med städning ibland. Man bara kör på och hinner tänka och lösa många världsproblem samtidigt som musiken är på högsta volym!

Nu blir det film med Fredrik och chokladpudding som väntar i kylen!

Kramar från Stina


Älskar dig Charlotte <3

Kommentarer
Postat av: Elisabet Roslund

Så fint ni har det, så fint ni tänker, mitt i allt det smärtsamma.............Kramar om er

Tror att Charlotte träffar vår Mattias, de finaste av alla änglarna.

Kram/Elisabet

2012-02-17 @ 08:07:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0